Husvik grendehus 1. pris

Husvik og Nes Vel inviterte 5 arkitektkontor til en begrenset arkitekt-konkurranse om nytt grendehus på Husvik, og Ola Roald AS sitt forslag "Havgap" ble kåret til vinner av konkurransen.

Grendehuset skal brukes av lag og foreninger i lokalområdet, samt brukes som selskapslokale og kurs- og seminarsted.

Fotavtrykket er en enkel kvadratisk form, delt mellom et lukket volum i bakkant med servicefunksjoner og salen med terrassen i front mot sjøen og utsikten. Det er tatt utgangspunkt i stolper for byggets konstruksjon og arkitektoniske uttrykk, som en referanse til stolper i vannkanten som kjent motiv langs sjøen. Plasseringen helt i vannkanten skal gi en direkte nærhet til sjøen fra salen og uteområdene.
 

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Hjem Kontakt oss

Topp

Ola Roald AS © 2004-14 - Innholdsoversikt Webpublisering og webdesign med Siteman CMS